Gratis fragt ved 1500,-

Levering 1-3 hverdage

100 % Dansk Webshop

Prismatch

Ibanez AZ "Players Guitar"

Oprettet d.

Ibanez AZ

 

AZ - From Player to Player Project - 

 

AZ er resultatet af flere års test, med mange af verdens bedste guitarister som testpiloter, med det formål at udvikle den ultimative player guitar. Az er ekstremt vellydende, let at spille på og et meget stabilt instrument, som du i princippet bruge til alle stilarter musik. Brændt/ bagt ahorn hals for at gøre det stabilt og lydmæssigt op ad en 30-40 år gl. guitar. Bånd af rustfrit stål gør dem næsten uforgængelige og er altid glatte og bløde lige meget hvor meget du spiller på den..


Serien fås i to versioner med 24 eller 22 bånd. 
24 bånd versionen er med HH pickup konfiguration og 22 med HSS.

 


AZ-halsen er en moderne hals med, hvad Ibanez kalder oval C-profil. En Premium hals i stegt / bagt ahorn. Træet brændes i en vakuumovn, der udtrækker alt væske fra træet, hvilket gør det ekstremt stabilt omkring næsten helt ufølsomt overfor vejr og fugtighed. Det gør, at træet opfører sig som gammelt og tørt træ, resonere mere, sustain og fantastisk klar og ren tone. 
Gitaren synger på en helt anden måde til det tilsvarende ubehandlede træ og er flere gange mere stabilt. Nakken bliver til sidst behandlet med olie, hvilket giver guitaren en velindspillet træfaktor. 


 

 

Halsprofil. 
Ibanez kalder halsen AZ oval C, der er en nøjagtig beskrivelse.
C med lidt bredere skuldre ville også passe godt. Halsen er mærkbart tykkere end hvad Ibanez normalt har, men det føles ikke tykt eller klodset. 20,5 mm ved første bånd og 22,5 i bandet 12. Det føles moderne og rigtigt, samtidig med at det føles traditionelt og velkendt. Halsen er et perfekt kompromis, der passer perfekt til akkorder og solospil. Overgangen mellem gribebrættet og halsen er blødt afrundet, kaldet rullede fretboardkanter, hvilket giver en meget glat og behagelig følelse. 

 


Krop.
Kroppen er designet til at være behagelig og uden skarpe kanter, så både kan stå eller sidde og spille i timevis i uden at blive træt. Kantens afrunding er blødere på bagsiden end på forsiden. Halsen møder kroppen med Ibanez nye Super All Access Neck Joint, som er en videreudvikling af deres velprøvede All Access Neck Joint. 
 


Seymour Duncan® Hyperion ™ Pickups
Hyperion er en mick udviklet i samarbejde med Marciela "MJ" Juarez hos Seymour Duncan. En pige, som var Medarbejder No. 2, at Seymour højre hånd siden 1976. Hun har gjort pickupper til Eddie Van Halen, Jeff Beck, David Gimour, Slash, Joe Bonamassa, bare for at nævne et par stykker. En mick med moderat output og Alnico5 magneter. En klar, dynamisk mick med god adskillelse og et klart pick-attack. Meget god balance mellem strengene, så lave toner er klare og meget varme og fulde. Mickens er forbundet til en dyna-MIX 10-switch med en ekstra wAlter-switch. Det giver meget mange nyttige, troværdige lyde fra alt til humbucker til singlecoil. 

 


Ibanez T1502 Tremolo
Stallen er en videreudvikling af GOTOH 510, en af ​​verdens mest populære ikke-låsbare stalde. Ibanez tænkte: "Er det det bedste, der er tilgængeligt eller er det muligt at forbedre?" Og det gjorde det. T1502 er baseret på 510an og er bygget af GOTOH, således den moderne 2-pivot stil med låsbare studs. Opdateringerne omfatter en bedre og helt fri armlæn (snap ind med justerbart tryk. Armen kan udskiftes med Ibanez Ultra Lite svingarm). 
T1502 har samme stringspacing som 510 smal, 10,5mm isf 10.8mm. 

 


Gotoh HAP®-M Tunere 
GOTOH® MAGNUM LOCK®, som er toppen af poppen indenfor locking tunere med højdeindstillelig strengehøjde.


Ibanez Dyna-MIX switch sammen med deres Alter-switch kan du få adgang til ekstremt mange lyde. Et helt fantastisk switch system.

 

 

Modeller:

  1. Ibanez AZ224F-BTB

 

  

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar