Om os

Bjørnholt Musik er en moderne musikbutik, hvis røde tråd siden 1960 har været god service og kun kvalitetsinstrumenter. Vi sælger kun kendte mærkevarer og sælger ingen No Name produkter, da kvaliteten på disse varer ofte er meget tvivlsom. Da vi ikke er del af en stram topstyret kapitalkæde, er vi herre i eget hus! Dvs. at vi selv bestemmer, hvilke varer der er på hylderne og hvilke mærker vi mener er markedsførende.

 

Lagerstatus: Er varen markeret med et grønt ikon, kan det ikke tages som udtryk for, at det altid er på  lager i vores fysiske butik, da vi på nogle varer opererer med et fjernlager. Så vil du selv afhente varen, så skal du ringe i forvejen, og tjekke at den er lagervare i vores fysiske butik.

 

Prisgaranti: Vi giver Selvfølgelig garanti, service, gode råd og vejledning er en del af handlen!

 

Service:

Vi har eget værksted, som udfører diverse reparationer af musikudstyr, samt yder service på solgte varer. Bjørnholt Musik yder altid 2 års serviceeftersyn på alle vore instrumenter. Og det er uanset anset, om de er nye eller brugte.

Vi er kendt for et højt serviceniveau. Det medfører bl.a., at der med hvert instrument følger en servicejustering, hvis der er behov for det.

 

Typisk er det sådan, at når du har haft dit instrument 1-2 måneder , kan du kigge forbi forretningen og få et servicecheck. Et servicecheck betyder, at vi kigger instrumentet efter og sikrer os, at alt er som det skal være. Det er det som regel.

Vi har også musikskole, hvor vi tester mange varer, og således ved hvad der kan klare det hårde institutionsbrug.

 

Jyske Bank, Alderslyst Afd., Silkeborg  Swip: mob. 4042 9995  Mobile Pay 4042 9995, Bankkonto nr. 7171 0002201343